Sve što je potrebno da grad bude čist na jednom mestu.

Više od 20 godina iskustva u obradi metala, kvalitet i prefekcija su naš moto u svakom poslu. Proverite zašto su nam mnogi ukazali poverenje!

   Produktivnost pri utovaru

   Produktivnost pri utovaru smeća u komunalni kamion i transport do deponije je 4 puta veća nego kod ostalih sudova za smeće.

   Estetika

   Estetski lepši od svih sudova za smeće, uklapa se u sve urbane sredine i iz njega se smeće ne vidi, te se može postaviti i na trotoaru naselja.

   Postojanost i Dugoročnost

   Vek trajanja je najmanje 10 godina i veći nego kod ostalih sudova za smeće. Izrađen od kvalitetnog lima i zaštićen toplim cinkovanjem koje se radi sa punim otapanjem u kvalitetu 99,99 %.

   Mi pružamo našim korisnicima kvalitet i pouzdanost

   Sa više od 20 godina iskustva u obradi i oblikovanju metala, konstantnim unapređivanjem proizvoda i osluškivanjem potreba zajednice, plasiramo naše proizvode kako na domaćem tako i stranom tržištu.

   Resor IKO

   Kompanija „RESOR“D.O.O osnovana je 1992. godine, kao preduzeće za proizvodnju novih i remont starih komunalnih nadogradnji.

   Resor KONT

   Osnivanjem posebnog dela kompanije 2018 Resor KONT,  Resor IKO ulazi u proizvodnju kontejnera za odlaganje smeća i time upotpunjuje zahteve svojih kupaca.

   Naša misija

   Kvalitet proizvoda i kontinuirana primena inovacija nam omogućava da osvajamo nova tržišta, što je jedan od osnovnih ciljeva naše kompanije.

   Naša vizija

   Planovi kompanije nisu limitirani samo na tržište regiona. Ambicije sežu daleko dalje i verujemo da je kvalitetom proizvoda i stalnim primenjenim inovacijama te planove moguće ostvariti.

   Metalni kontejneri 1,1 m³ sa metalnim i plastičnim poklopcima

   Napravljen od visoko kvalitetnog, duboko presovanog čeličnog lima, odgovarajućeg dizajna kako bi se obezbedila sigurnost i otpornost od mehaničkih uticaja.

   Kontejner sa metalnim poklopcem

   Preuzmite katalog i upoznajte se sa svim specifikacijama i mogućim varijacijama metalnog kontejnera sa metalnim poklopcem.

   Preuzmi katalog

   Kontejner sa plastičnim poklopcem

   Preuzmite katalog i upoznajte se sa svim specifikacijama i mogućim varijacijama metalnog kontejnera sa plastičnim poklopcem.

   Preuzmi katalog

   RESOR Kont Industrija Komunalne Opreme

   Resor Kont se bavi izradom metalnih posuda za odlaganje smeća ( kontejnera ), u sklopu kompanije Resor IKO koja je ujedno i vlasnik kompanije. Ideja uvođenja proizvodne linije za izradu kontejnera je nastala kao potreba zatvaranja proizvodnog kruga i osluškivanjem potreba kupaca. Danas sa ponosom možemo da kažemo da pružamokompletna rešenja kako opšptinama u Srbiji tako i opštinama u inostranstvu, sve neophodne elemente za održavanje čistoće.

   Upoznajte i naše ostale kompanije!

   Contact us

   Za sve potrebne informacije možete nam se obratiti putem mejla ili putem telefona. Naša služba će Vam odgovoriti na sve zahteve i pitanja koja imate u vezi naših proizvoda.

   + 381 18 850 152

   office@resor.rs